THE WEST – JÁTSZ A VADNYUGATON!

A Karl May regényeken felnőtt generáció biztosan örült volna, ha már az ő idejükben is lehet játszani egy olyan online játékkal, amely a Vadnyugatra kalauzol bennünket. Sajnos azonban ez csak napjainkban valósult meg, a tapasztalat viszont az, hogy a ma élő fiataloknak is tetszik az ilyen témájú játék.

A The West egyike a legsikeresebb ingyenes, online játékoknak. Átgondolt üzletpolitikájának köszönhetően az Innogames úgy alkotta meg a játékot, hogy az ingyenesen játszók is élvezhessék, igaz ugyan, hogy nekik kicsivel többet kell játszaniuk, ha kiemelkedő sikerélményt szeretnének. A The West világában kalandok sorával, párbajokkal, erődharcokkal találkozhatunk, valamint az érdeklődés folyamatos fenntartását célzó eventekkel. Karakterünk városhoz csatlakozhat, amely a más játékokból megszokott klánoknak a The West-es megfelelője. Cowboy-unk egész pályafutását meghatározó döntést kell hoznunk már a játék eleje táján, amikor is ki kell választanunk, hogy katona, kalandor, munkás, vagy párbajos karakterek leszünk. Ezt később nem változtathatjuk meg. Jó tudni, hogy a katona karakter is párbajozhat, ezek a karakterek inkább csak pár tulajdonságot határoznak meg, amely segíthet a játékban.

Grafikája talán egy erős közepes szintű, de a játékmenet és ötletesség már jóval magasabb szintet üt meg. Összességében egy igen izgalmas játék, bár az eventek néha kicsit bugyutára sikerülnek (pl. Valentin napon szíveket kellett küldözgetniük egymásnak a játékosoknak, ami egy vadnyugati játékban sokak szerint kicsit szánalmas ötlet volt).

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.