Feltámadás: Watch Dogs 2 többjátékos mód

A Watch Dogs 2 megjelenése óta a többjátékos mód elérhetetlen volt technikai okok miatt, a gyártó (Ubisoft) bízott abban, hogy sikerül nekik még november közepére úrrá lenni a problémákon, de nem így lett. Mára viszont van már jó híre az Ubisoftnak, sikerült élete kelteni a többjátékos módot ami a hackerkedésre van kiélezve.

A fejlesztők az első körben csak néhány funkciót kapcsolnak vissza, de most már meglehet hívni a barátainkat egy-kettő kooperatív küldetésre, behackelhetjük magunkat más online játékosok világába, beállhatunk a rendőrség mellé is, a Bounty Hunt missziókban olyan felhasználókat kell lekapcsolnunk akik a rendőrséggel folyton összetűzésbe kerülnek.

Ezek a funciók Playstation 4 jelenleg kiválóan és hibamentesen működnek, a fejlesztők azon dolgoznak, hogy ezeket a funkciókat a játékon belül úgy is ellehessen érni, hogy ne kelljen külön applikációt használni hozzá. Ezekkel a funkciókkal párhuzamosan megjelent az 1.05-ös sorszámú patch is ami a program további stabilitását eredményezni, megszűnnek a váratlan összeomlások is.

 

Vélemény, hozzászólás?