5 nap és jön a FAR CRY Primal

Már csak öt napot kell várnunk az igazi dzsungelharcos életben maradós kalandjátékra és már vásárolható lesz a FAR CRY Primal.

Amíg még várnunk kell erre a fantasztikusnak ígérkező, élményekkel dúsított kalandparkra nézzük, meg hogy mi is vár ránk a játékban.A játék első negyedórája az alaphelyzetet mutatja be a játéksoknak. Takkar a főszereplő a Wenja nevű törzs tagja. Éppen egy mamut vadászat kellős közepébe csöppenünk be, amit egy kardfogú tigris zavar meg és ezzel a főhősünket arra kényszeríti, hogy meneküljön. A menekülésnek köszönhetően jut el Takkar a felfedezésre váró kelet-európai régióba. A térképen Orosként van feltüntetve ez a terület, ajol izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokban lesz részünk Takkar személyében. Itt találkozunk a vezetőegyéniségű Sayla-val, akit meg kell mentenünk a halál karmai közül. Oros területén talál a főhős otthonra, itt saját falut építenek a törzsnek, amely védelmet nyújt a  törzs tagjainak.

Innen kezdődik az igazi kaland, mert meg kell védenünk a falut az agresszív és gyilkos hordáktól, illetve a különböző törzsektől.

Vélemény, hozzászólás?

preloader