Star Wars Super Bombad Racing

A 2001-ben megjelent Star Wars: Super Bombad Racing egy könnyedebb kart-versenyes játék, amely főleg a Star Wars Episode I: Baljós árnyak film helyszíneit és szereplőit használja. A kizárólag Sony Playstation 2-re megjelent játék nyolcfős gép elleni versenyeket és négyfős osztott képernyős futamokat kínál, mely versenyek során a győzelem kiharcolása érdekében jellegzetes Star Wars fegyvereket is bevethetsz. A játékban egy aréna mód is helyet kapott, melyben színtisztán az ellenfelek elintézése a cél.

A karikatúrás Star War karaktereket felvonultató játék egyik különlegessége, hogy az univerzumból ismert, vezethető járműkek mind lebegnek a felszín felett, és ennek megfelelően már az irányításuk is sokban üt el a korszak hasonló címeitől, még izgalmasabbá téve a futamokat. Szintén különlegesség, hogy minden karakter rendelkezik saját, egyedi fegyverrel, mely újabb taktikáknak nyit utat.

A zenei oldal szintén kuriózum, hiszen John Williams közkedvelt Star Wars dallamait veszi alapul, azonban a gyermekbarát hangvételhez igazodva ezek a jól ismert zenék poposabb, könnyedebbre hangszerelve csendülnek fel.

A versenyzők:
– Amidala királynő
– Anakin Skywalker
– Boss Nass
– Darth Maul
– Jaj Jar Binks
– Obi-Wan Kenobi
– Sebulba
– Yoda

A pályák:
– Coruscant
– Droid Control Ship
– Dune Sea
– Mos Espa
– Naboo Swamp
– Otoh Gunga
– Podrace
– Power Station
– Theed City

Az arénák:
– Great Pit of Carkoon
– Hoth Asteroid
– Jedi Temple
– Naboo Battlefield

Megnyitható tartalom:
– Boba Fett karakter
– Darth Vader karakter
– Space Freighter aréna szint
– AAT jármű

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.