Gravity Rush 2 csak 2017-ben érkezik

A Gravity Rush munkálatai nagyon jól haladnak, de sajnos akkor is csak 2017-ben fog megérkezni hozzánk a gravitáció manipulálására épülő game. A SIE Japan Studio és a Sony együttesen úgy döntött, hogy a megjelenéssel még várnak.A csúsztatásnak nem technikai jellegű az oka, hanem egy meggondolt gazdasági döntés, mivel nagyon sok jó című játék jelenik meg az ünnepi időszakban, ezért inkább később jelenik meg a játék, hogy ne vesszen el a többi játék között.

“A Gravity Rush 2 egyfajta konklúziója Kat utazásának, és szeretnénk, hogy a játékosoknak legyen elég idejük elmerülni a történetben. Emellett mivel rengeteg munkát öltünk a program online részlegébe, ami lehetővé teszi az aszinkronos interakciót a felhasználók között, ezért fontos, hogy minél többen játsszák egyszerre a Gravity Rush 2-t. Négy év megfeszített munkát követően a lehető legjobb pillanatban szeretnénk megjelentetni a játékot.” – magyarázta Toyama.

MIvel a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy a csúszás sok embert kellemetlenül érint, ezért úgy döntöttek, hogy a Gravity Rush 2 DLC-je mindenki számára ingyenes lesz.

Vélemény, hozzászólás?