Reklamáció

Shop Fórumok PS4 játékok Reklamáció

Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  laptop2013 1 év telt el.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #74464

  wertex33
  Felhasználó

  Még február 7-én rendeltem meg a ps4 plusz kártya angol profilhoz és még nem jött meg

  #74468

  laptop2013
  Felhasználó

  Szia Wertex33! Én február 23-án rendeltem Ps4 kiegészítőket és játékot és azóta semmi. Most írtam nekik egy emailt a gamebook@gamebook.hu email címükre, ahonnan küldik a rendelés visszaigazolásokat. Bemásolom ide Neked:

  Üdvözlet!

  Érdeklődnék a rendeléseimről, hogy mikorra várhatóak?

  Ez valós webáruház? Mert Wertex33 felhasználójuk már február 7-e óta, én pedig február 23-a óta várom a rendelésemet és még egy telefonszám sincs megadva ahol érdeklődni lehet ilyen esetben.

  Várom válaszukat!

  #74615

  lorantaki
  Felhasználó

  És azóta megkaptátok? Mert én is már egy jó ideje várok.

  #74617

  laptop2013
  Felhasználó

  Szia lorantaki!

  Pont tegnap néztem meg ezt az oldalt, hogy 1/2 év ALATT!!! FELDOLGOZTÁK-E MÁR A MEGRENDELÉSEMET, DE SEMMI AZÓTA SEM!!! 2db 25.000Ft-os tételt rendeltem VOLNA innen, de SEMMI!!! Az egyik tételre kaptam egy NORMáLIS HELYEN /KONZOLVILÁG/ egy sokkal jobb ajánlatot tegnap megrendeltem, mára megérkezett és minden rendben zajlott 24ÓRA ALATT!!! Nem tudom hol lehet kitörölnöm INNEN a 1/2 ÉVVEL EZELŐTTI rendelésemet és magamat, de ahogy rájövök örökre kitörlöm magam erről a helyről!!!

  Sok sikert neked MÁSHOL!

  #85983

  szabolcs0119
  Felhasználó

  Működik még ezaz oldal?

  #85984

  laptop2013
  Felhasználó

  Szia szabolcs0119!

  Ez egy “Nem biztonságos” oldal! Ahogy látod a hozzászólásokat is, azóta sem kaptuk meg a megrendeléseinket, még szerencse hogy NEM UTALTUNK ELŐRE!!!

  Egyébként az érdekes, hogy a megrendeléseket leszámítva /AMI PONT A LÉNYEGE LENNE EGY ILYEN OLDALNAK/ “működik” az oldal, mert jelezte nekem /és gondolom a többi hozzászólónak is/ emailben a hozzászólásodat a fórumhoz és betudtam jelentkezni, hogy ezt leírjam Neked.

  Igaz, hogy SOHA nem kapod meg a megrendelésedet, mégis regisztrálhatsz, “rendelést adhatsz le”, később pedig be tudsz jelentkezni, mintha minden rendben lenne…

  El kell kerülni messzire ezt az oldalt, mert ez egy értelmetlen és furcsa anomália…

  Üdv!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.